skip to Main Content

MÅLSÆTNING

Det kræver teknik og styrke at blive en dygtig og alsidig danser. Det er ikke nok at lære koreografier og trin. Du skal lære af bruge din krop som et værktøj, der kan forme og tilpasse sig.

Eksempelvis er nogle af de bedste og mest succesfulde Hip Hop dansere i verden dem, der kan deres teknik til fingerspidserne, og har svedt og kæmpet sig igennem Klassisk Ballet og andre teknik timer.

At uddanne dansere betyder for os at udstyre eleverne med en ”værktøjskasse” af teknisk kunnen:

At danse er at føle sig hjemme. At vide hvad ens krop kan, hvordan du bruger den optimalt og passer på denDet nytter ikke noget, at ”værktøjskassen” har glimmer på, hvis der ikke er brugbare og stærke værktøjer indeni – so to speak”

Helen Dohlmann, Kunstnerisk leder

Dans handler om at kunne vise og formidle følelser igennem sit kropssprog, og derved at kunne nå sit publikum. Og det kræver en stærk og intelligent krop. Først derefter kan man løfte dansen til kunst.

Og dans er en kunstart!

TIDSRUM 2018/2019
Morgentræning
Tirsdage og torsdage kl.8.00-9.00
Eftermiddagstræning
Typisk mandage, tirsdage og torsdage kl.15.15-16.45
Dobbeltlektioner kan forekomme.

MØDEPLIGT
Der er mødepligt til alle lektioner. På Stepz mener vi, at det er implicit, at man møder til tiden og passer sin træning. Det gør du af respekt for dig selv og de øvrige dansere og underviseren. Al fravær indberettes til ledelsen på Campus Vejle.

SKADESBEHANDLING & ERNÆRING
Der indgår forløb med skadesbehandling, der gør dig i stand til at forebygge, behandle og håndtere eventuelle skader – understøttet af vejledning i kost & ernæring.

DANSEFORMER & VÆGTNING

CONTEMPORARY
Contemporary + Modern Dance + Jazz 

URBAN STREET
Hip Hop + House + Locking

HORTON TEKNIK
Styrke + Balance + Fleksibilitet + Koordination + Core

BALLET
Styrke + Smidighed
+ Kontrol 

YOGA
Udstræk + Smidighed
+ Centrering 

FYSISK TRÆNING
Headstands + Løb
+ Core

Undervisningen tilpasses efter de enkelte årgange og skemaet ovenfor skal ses som vejledende.

Back To Top