skip to Main Content

Der er mange gode grunde til at vælge STEPZ Danselinje på Campus Vejle Sportscollege. Først og fremmest giver det muligheden for, ikke bare at holde dansen ved lige, men virkelig at dyrke og udvikle sig indenfor feltet sideløbende med en ungdomsuddannelse. Mange unge oplever, at de må nedprioritere eller helt droppe deres fritidsinteresser i løbet af gymnasietiden, da det bliver for svært at få det hele til at hænge sammen med lange dage, lektier og nye venner, men på Campus Vejle Sportscollege er dansen integreret i skoleskemaet, så der er ingen behov for kompromiser.

STEPZ Danselinjens ambitionsniveau er højt og vores mål er, at løfte hver enkelt elev mest muligt i løbet af de 3 år. Vi stræber efter at skabe teknisk stærke dansere, der er kloge på dem selv og deres krop. Læs mere under fanen ”Den gode danser” om vores tilgang til at uddanne dansere.

Samtidig med et højt niveau på danseundervisningen, så giver HHX uddannelsens erhvervsøkonomiske fokus et perfekt grundlag for at forfølge en karriere indenfor danse- og performanceverdenen. Mange udøvende dansere arbejder helt eller delvist selvstændigt, og i den situation er det guld værd at have kendskab til budgettering og forretningsplanlægning. Disse egenskaber kommer også en til gode, hvis man senere ender med at arbejde administrativt i branchen.

Derudover er en HHX uddannelse adgangsgivende til de fleste videregående uddannelser, så at tage Danselinjen betyder ikke, at man lægger sig fast på, at skulle arbejde i performancebranchen.

Back To Top