skip to Main Content

Målet for Stepz er at uddanne dansere.

Med det mener vi først og fremmest, at kroppen kan holde til mange år med dans på et professionelt niveau. Dans har som de fleste andre sportsgrene sit eget unikke bevægelsesmønster, og for at kunne udtrykke sig optimalt indenfor dette, og for at undgå skader, så skal kroppen lære det. For at vores elever kan få en krop der egnet til dansen observerer vi dem løbende, hvor vurderer hvad den enkelte elev har brug for, for at opnå dette mål. Alle kroppe er forskellige, så vores træning er individuel og velovervejet.

Derudover lægger vi vægt på, at vores dansere får et stærkt teknisk fundament, som de selv kan bygge videre på.

Formålet er hele tiden at danserne lærer grundtrinnene, grundtankerne og rytmerne for de forskellige teknikker og stilarter og forhåbentligt lader sig inspirerer, så de selv kan bygge videre og finde deres eget udtryk indenfor dansen.

Helen Dohlmann

Dette gør vi fordi vi mener, at dans er en dybt personlig udtryksform, hvor en stor del af det kunstneriske potentiale ligger i danserens individuelle fortolkning og brug af stil og teknikker, men vi gør det også, da det giver den mest anvendelige danseuddannelse, hvor vores færdiguddannede elever vil kunne modtage undervisning fra lærere med alle tænkelige tilgange til dansen eller arbejde og indgå i flest mulige professionelle situationer

Back To Top